ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΟΚΑΝΑ: Γιατί ο Σαμαράς απομάκρυνε τον Δαραβίγκα

Είχε διοριστεί με απόφαση του Άδωνι ως αναπληρωτής πρόεδρος – Ήταν γνωστός από «επεισοδιακές» εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέχρι που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα, πράγμα που έγινε. 

Ο δημοσιογράφος που έγινε γνωστός απο τις «επεισοδιακές» εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή του Στέφανου Χίου στο Extra Channelκ τοποθετήθηκε με την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα -πρόκειται για ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.

Την απόφαση είχε υπογράψει – μεταξύ πολλών άλλων – την περασμένη εβδομάδα ο προηγούεμνος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετώντας τον στη θέση αυτή μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν, πάντως, ότι η θέση αυτή θα ήταν αμισθί.

Τελικά με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης ανεκλήθη ο διορισμός του κ. Ιωάννη Δαραβίγκα και αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.

protothema.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.