ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι Παίδες του Γ.Σ. Διαγόρας, ταξίδεψαν στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες εκπαιδευτικού χαρακτήρα

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο απόλαυσαν οι Παίδες του Γ.Σ. Διαγόρας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Μαρτίου (γενέθλια μέρα 111 χρόνων από την ίδρυση του Γ.Σ Διαγόρας) σε δύο παιχνίδια κόντρα στον ιστορικό Πανιώνιο, η Παιδική μας ομάδα χωρισμένη σε δύο γκρουπ ηττήθηκε 4-1 και 1-0, αντίστοιχα. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πανιώνιος στη Βάρη και τα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, αλλά και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Αντώνης Μανίκας και  Στέλιος Αποσπόρης.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου αντίπαλος της ομάδας μας τέθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο Δημοτικό γήπεδο της περιοχής. Στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-0 στο δεύτερο.

Τα οφέλη για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές ήταν πολλαπλά, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία και η εμπειρία να ανταγωνισθούν ποιοτικούς αντιπάλους.

Οι παραστάσεις αυτές θα τους χρησιμεύσουν ως κίνητρο για την περαιτέρω βελτίωσή τους. Τέλος, την Κυριακή 27 Μαρτίου οι Παίδες  αντιμετώπισαν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Διγενή (6-1) και πλέον περιμένουν τα play off.

Ο Γ.Σ.  Διαγόρας απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές στην ΠΑΕ Πανιώνιος και ιδιαίτερα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για την φιλοξενία, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

Σε αυτήν συμμετείχαν ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών κ. Στάθης Φαρμακίδης, ο προπονητής κ. Μιχάλης Ρίζος και οι ποδοσφαιριστές: Νικολού Αντώνης, Χατζηνικόλας Μιχάλης, Κωστάκης Κώστας, Σάββενας Κώστας, Κιοκεκλής Οσμάν, Κοντός Σταμάτης, Caushai Leven, Πετράς Μιχάλης, Κούρτης Χαράλαμπος, Νεμποτάκης Γιάννης, Καραμούζης Κώστας, Στεργιάδης Οδυσσέας, Τσακίρης Νικόλαος, Shefget Hoxha, Καμπούρης Μανώλης, Zhelev Martin, Καβουνίδης Αντώνης, Αλεξανδρίδης Νομικός, Βιρβίλλης Βαγγέλης, Σαράντης Σάββας, Κρητικός Αναστάσιος.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.