ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι ουλές από τις επεμβάσεις 7χρονου που συγκίνησαν τον κόσμο [εικόνες]

Συγκινημένος δηλώνει ένας πατέρας στην Αμερική μετά την απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου όταν απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook να τον βοηθήσουν οι χρήστες ώστε να νιώσει καλύτερα ο 7χρονος γιος του.

Ο αφοσιωμένος πατέρας ανέβασε μία φωτογραφία του γιου του Κάρτερ Τζέντλ με τα σημάδια του από τις συνεχείς επεμβάσεις στις οποίες έχει υποστεί.

Ο μικρός Κάρτερ που γεννήθηκε με συγγενείς ανωμαλίες στην καρδιά, έχει υποβληθεί σε πέντε εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, παρόλα αυτά οι ουλές στο κορμάκι του μετά την τελευταία επέμβαση επιδιόρθωσης του βηματοδότη του, έκαναν τον μικρό να στενοχωρηθεί με την εικόνα του.

Όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του στο Facebook, ο 7χρονος Κάρτερ έκλαιγε επί 45 ολόκληρα λεπτά. Μην μπορώντας να σκεφτεί έναν καλύτερο τρόπο να κάνει το γιο του να νιώσει καλύτερα, ο Μαρκ Τζεντλ ανέβασε τη φωτογραφία του μικρού με εμφανή τα σημάδια από κάθε επέμβαση.

Η φωτογραφία του μικρού Κάρτερ που συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes

«Ήμασταν λίγο διστακτικοί να το δημοσιεύσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό. Ο Κάρτερ έβγαλε τους επιδέσμους αυτό το πρωί. Έκλαιγε επί 45 λεπτά όταν είδε τα σημάδια του. Έλεγε ότι φοβάται πως ο κόσμος θα τον περάσει για άσχημο. Αυτό ήταν κάτι δύσκολο να το ακούς ως γονιός. Του είπαμε ότι οι ουλές του είναι όμορφες και τον κάνουν να μοιάζει με υπερήρωα. Πόσα like μπορεί να συγκεντρώσει ο Κάρτερ για τη γενναιότητά του;», ήταν το μήνυμα του πατέρα στο Facebook.

Δυο μέρες μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, ο Μαρκ δήλωσε συγκινημένος  «μέχρι δακρύων» καθώς αυτή συγκέντρωσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like και μοιράστηκε πάνω από 100.000 φορές. «Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία απλά σκεπτόμενος ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό μάθημα για τον Κάρτερ που ενίσχυε την αυτοπεποίθησή του και αυτό έγινε», δήλωσε ο συγκινημένος πατέρας.

 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.