ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Οι Φάκες” από το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου στη “Ρωγμή του Χρόνου” – Αιχμές για ΔΟΠΑΡ

Χορηγός Επικοινωνίας allaksogolies.gr

Το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου πληροφορεί το θεατρόφιλο κοινό της Ρόδου, ότι οι παραστάσεις με το έργο «Οι Φάκες» που θα δίνονταν στο θεατράκι της Ροδιακής Έπαυλης, θα γίνουν στη «Ρωγμή του Χρόνου» στη Π. Πόλη (πλατεία Αρίωνος 2-3) στις 26-27-28-29-30 Απριλίου 2015.

Η αλλαγή χωρου γίνεται διότι η νέα διοίκηση του ΔΟΠΑΡ, με την απαράδεκτη απόφασή της να ζητήσει ακριβό ενοίκιο απο τις καλλιτεχνικές ομάδες της Ρόδου, τις αναγκάζει με αυτό τον τρόπο να διαλυθούν, αφανίζοντας έτσι την καλλιτεχνική δημιουργία του νησιού μας και τη δυνατότητα έκφρασης μέσω του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, της ζωγραφικής και των άλλων τεχνών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες της «Ρωγμής του Χρόνου» που δίνουν τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες της πόλης μας να εκφραστούν, παραχωρώντας το χώρο δωρεάν.  

Η παράσταση μέσα απο μια Μπρεχτική ατμόσφαιρα πραγματεύται την αθλιότητα που πηγάζει απο τις ρατσιστικές συμπεριφορές, την αχαλίνωτη απληστία για πλουτισμό και τις απάνθρωπες ενέργειες με θύμα τον απλό άνθρωπο.

Από τον ήχο της ντροπής, με ιδιαίτερες και χιουμοριστικές πινελιές, ο συγγραφέας Γιάννης Οικονομίδης  περνάει απο το σουρεαλισμό στο ρεαλισμό, αφήνοντας στον θεατή μια νότα αισιοδοξίας.

Διασκευή και σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Αγγελάκος.

Μουσική : Αντώνης Κυζούλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Ανάληψη – Νεκταρία Νομικού

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ζαχαρίας Αγγελάκος , Ανάληψη – Νεκταρία Νομικού και ο μικρος Χάρης Αγγελάκος Σαμπάνης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Για την ιστοσελίδα του Θεάτρου Νοτίου Αιγαίου

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.