ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι επιστήμονες «δικαιώνουν» τα πιασιματάκια – Οι χυμώδεις γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ!

Οι άντρες μπορεί να το έλεγαν και να υποστήριζαν με σθένος πως προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες, ωστόσο ήρθε η ώρα να μιλήσει η επιστήμη!

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες λοιπόν, οι γυναίκες στων οποίων το κορμί δε διαγράφονται… κόκκαλα είναι και οι πιο καλές στο κρεβάτι!

Το πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ ερεύνησε τις σεξουαλικές επιδόσεις 100 γυναικών με μπόλικα πιασίματα αλλά και την εικόνα που αυτές έχουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη και διαπίστωσε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους καταφέρνουν να ικανοποιήσουν στο έπακρο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους ερωτικούς τους συντρόφους με τον τρόπο που λειτουργούν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μάλιστα, το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι και πως απολαμβάνουν το κορμί τους παρά τα παραπανίσια κιλά. Όσο για τους άντρες; Οι περισσότεροι προτιμούν τις χυμώδεις γυναίκες, καθώς έχουν περισσότερο… υλικό για πιάσιμο και θεωρούν πως μια γυναίκα με καμπύλες είναι τεράστια πρόκληση!

Εξάλλου όπως έλεγαν οι Άγγλοι, χρειάζεται ένας πραγματικός άντρας για να χειριστεί μια γυναίκα με καμπύλες. Για να μην αναφέρουμε πως το Χόλιγουντ προμοτάρει πλέον τις πιο χυμώδεις σταρς.

Μήπως να αφήσετε τις δίαιτες στην άκρη;

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.