ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Swimsuit 2014: Cook Islands Kate Upton Beach/Rarotonga, Cook Islands, New Zealand 10/29/2013 X157130 TK3 Credit: James Macari

Οι απαιτήσεις της Kate Upton στο Sports Illustrated

Μπορεί να έχουμε ακόμη Φεβρουάριο, αλλά το περιοδικό Sports Illustrated έχει ήδη να προετοιμάζεται και να κάνει τις πρώτες άκρως σέξι φωτογραφίες. Όλα γίνονται για το πολυαναμενόμενο τεύχος «Sports Illustrated Swimsuit 2017» και τα καλλίγραμμα κορμιά πασίγνωστων καλλονών που θα κοσμούν τις σελίδες τους.

 Ενώ τηρείται σιγή ιχθύος για το ποια θα είναι η τυχερή που θα βρίσκεται φέτος στο εξώφυλλο του περιοδικού, είναι άγνωστο ακόμη αν η Kate Upton κάνει την… τιμή να ποζάρει με μαγιό. Η 25χρονη ζουμερή Αμερικανίδα, που το 2012 αλλά και το 2013 ήταν στα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού, φαίνεται να απαιτεί και για φέτος το ίδιο. Αλλιώς, όπως αναφέρει πηγή στην «Pagesix» δεν θα κάνει τη φωτογράφιση.

«Υπήρξε ένα δράμα» είπε η ίδια πηγή και συνέχισε: «Η Kate απαίτησε πως για να κάνει τη φωτογράφιση θα έπρεπε να είναι και στο εξώφυλλο. Επίσης είχε μια λίστα με φωτογράφους και μακιγιέζ με τους οποίους ήθελε μόνο να συνεργαστεί. Το έπαιζε ντίβα. Νομίζει ότι είναι καλύτερη από όλες τις άλες επειδή είναι και ηθοποιός».

Πάντως, οι φήμες θέλουν το περιοδικό να ακολουθεί την ίδια τακτική με πέρυσι που κυκλοφόρησε με τρία διαφορετικά εξώφυλλα, στα οποία θα ποζάρουν η διάσημη τενίστρια Serena Williams, το 63χρονο μοντέλο Christie Brinkley και ίσως η Kate Upton.

Sports Illustrated Swimsuit

kate-upton-Sports Illustrated-b640

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.