ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι απαγορευμένες εικόνες της Ειρήνης Σκλήβα πριν από 20 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Η Ειρήνη Σκλήβα μόλις έχει κατακτήσει τον τίτλο της «Μις Κόσμος» και είπε να φωτογραφηθεί για ένα “καυτό” εξώφυλλο. Δείτε να φοράει λευκά και διαφανή εσώρουχα

 Είναι πραγματικά η μοναδική και τόσο σέξι αποκαλυπτική φωτογράφηση της, χωρίς να κάνει πολλά..Μπορεί να μην ποζάρει ολόγυμνη αλλά με πανέμορφο λευκό μαγιό .. αυτά όμως που φαίνονται ή καλύτερα υπονοούνται είναι αρκετά για να κάνει την φαντασία μας να πετάξει για τα καλά.

Μιλάμε για την Θεά .. Ειρήνη Σκλήβα που μόλις έχει κατακτήσει τον τίτλο της «Μις Κόσμος» και έδωσε την συγκατάθεσή της σε μια πολύ ερωτική φωτογράφηση .. κι ένα καυτό εξώφυλλο. Δείτε να φοράει λευκά και διαφανή εσώρουχα που αφήνουν εύκολα και διακριτά όχι μόνο το στήθος αλλά και τα υπόλοιπα ..

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

unnamed

Μπορεί να πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Ειρήνη Σκλήβα αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, αλλά συνεχίζει να είναι πανέμορφη. Η καλλονή από το Αιγάλεω ποτέ δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο (βλέπε κοσμικά πάρτι, δημόσιες σχέσεις) πέρα από την δουλειά της.

‘Ξεκίνησα τη δουλειά αυτή από το’ 91 και έγινα αναγνωρίσιμη το ‘96. Είχα διαλέξει έναν πολύ αργό και δύσκολο τρόπο και πάντα προσπαθούσα να γίνω γνωστή μέσα από την δουλειά μου.

Το να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, όμως, ήταν κάτι που δεν το ήθελα και γι’ αυτό σταμάτησα και την δουλειά’

 ‘Είτε με βλέπουν σέξι και γυναίκα για περιπέτειες, είτε χαριτωμένη κοπέλα για σπίτι, ένα πράγμα ξέρω. Κάθε άνδρας βλέπει σε μια γυναίκα αυτό που ψάχνει’

Ένα πλάσμα που εμφανίσθηκε απότομα στην ζωή μας. Και εξαφανίστηκε εξίσου απότομα καταλήγοντας στην αγκαλιά του επιχειρηματία συζύγου της με τον οποίον έχουν μια κόρη η οποία σήμερα είναι δέκα χρονών (συγκεκριμένα παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη του 2002 και έκανε την κόρη της τον Ιούλιο του 2003).

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.