ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάτμου κ.Στόικο

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου, στην οποία παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Πρωτογενούς Τομέα ο κ. Ζαννετίδης αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν το νησί της Πάτμου. Εξετάσθηκαν τα έργα που είναι ενταγμένα στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και διαπιστώθηκε η μέχρι τώρα ικανοποιητική πορεία τους. Αποφασίστηκε επίσης η επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης κατασκευής σφαγείων μικρής κλίμακας προκειμένου σε επόμενο στάδιο να εξετασθεί ο τρόπος χρηματοδότησης, του τόσο σημαντικού για το νησί της Πάτμου έργου.

Ο κ. Φλεβάρης ως Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων καθώς και Περιβάλλοντος – Χωροταξίας, ενημερώθηκε για τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού γηπέδου Πάτμου που έχει ολοκληρωθεί με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στα εγκαίνια προγραμματίζεται να παρευρεθεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, στο νησί της Πάτμου, όπως το αποχετευτικό της Σκάλας, ο βιολογικός και ο ΧΥΤΑ. Εκτενής παρουσίαση από τον Δήμαρχο προς τους Αντιπεριφερειάρχες έγινε για την ανάγκη χρηματοδότησης της ώριμης μελέτης που αφορά την ύδρευση αλλά και την αντικατάσταση παλαιού δικτύου του οικισμού της Σκάλας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συναντήσεις του Δημάρχου με τους Προϊσταμένους Διευθύνσεων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας όπως η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, η Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Ρόδο, ο Δήμαρχος Πάτμου, κάλεσε τους κατοίκους όλων των νησιών της Περιφέρειας, να επισκεφτούν τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και την Ανάσταση, το όμορφο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, για να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές κατάνυξης και ευλάβειας που προσφέρει.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.