ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι Anonymous Greece χάκαραν φωτογραφίες του Ερντογάν (pics)

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπήκε στο στόχαστρο των Anonymous Greece, οι οποίοι έκαναν διάφορες… αισθητικές παρεμβάσεις σε φωτογραφία του.

Οι Anonymous Greece χάκαραν την ιστοσελίδα ενός τουρκικού δήμου, του Καζίμ Καραμπεκίρ, και μεταμόρφωσαν τον Ερντογάν σε γυναίκα, σε βαμπίρ και αναποδογύρισαν μια άλλη φωτογραφία του.

Μπαίνοντας κανείς στην ιστοσελίδα του δήμου βλέπει πρώτα την χαρακτηριστική τους φωτογραφία με το μήνυμα: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ είναι εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!».

Παρακάτω ο Τούρκος πρόεδρος απεικονίζεται σαν γυναίκα με ροζ σκιά, ρουζ, κραγιόν και σκουλαρίκια με φόντο την σημαία του gay pride και με λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι περήφανος gay».

 

Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Ερντογάν ως «βρυκόλακα» με τη λεζάντα: «Γεια σας είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας γέρος ψεύτης», ενώ σε μία άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να βγάζει τη μάσκα ενός γενειοφόρου τζιχαντιστή και η λεζάντα γράφει: «Ο Ερντογάν βοηθά τους Κούρδους εναντίον του ISIS; Όχι, ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και βοηθά το ISIS. Ερντογάν είσαι ψεύτης»

Οι Anonymous Greece ανέβασαν την «παρέμβασή» τους στην τουρκικά ιστοσελίδα στη σελίδα τους στο Facebook παραπέμποντας τους χρήστες να μπουν και να δουν τις «πειραγμένες» φωτογραφίες του Τούρκου προέδρου. Στην ανάρτησή τους οι Anonymous αναρωτιούνται «Τι είναι ο Ερντογάν;» και απαντούν μόνοι τους «Ψεύτης».

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.