ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΡΟΔΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟ «ΜΙΜΑΚΟΣ»

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» ευχαριστεί θερμά το μέλος του και Μεγάλο Ευεργέτη κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου ή κατά κόσμο «Μιμάκος» για την συνεχή οικονομική και όχι μόνο στήριξη του στο Σύλλογο μας.

Ο αγαπητός μας Δημήτρης κάλυψε για 5η συνεχόμενη χρονιά τα έξοδα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, προσφέροντας το φιλόξενο εστιατόριο του, καθώς γεύμα και ποτό για 250 άτομα.

Ο Δημήτρης είναι ένας τακτικός Αιμοδότης, ένας άνθρωπος που εφαρμόζει στο μέγιστο βαθμό τις αξίες του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Χωρίς τη μεγάλη βοήθεια του θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο για το Σύλλογο μας να συνεχίσει το έργο του που δεν είναι άλλο από τη διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ο Σύλλογος μας δεν λαμβάνει καμία χρηματική βοήθεια από τους κρατικούς Φορείς και στηρίζεται στα έσοδα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και στην προσφορά των μελών του.

Η προσφορά και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για τη συνέχεια του έργου μας που δεν είναι άλλο από την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, της Δωρεάς Μυελού των Οστών και των Βλαστοκυττάρων.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να καλύψουμε τις οικονομικές ανάγκες του Συλλόγου, αλλά και του Νοσοκομείου μας, σε αίμα.

Tέλος, ευχαριστούμε θερμά την ΕΣΠΕΡΙΑ ΑΕ για την ευγενική της χορηγία, αξίας 500 Ευρώ, στη συμφωνία με την ορχήστρα της βραδιάς, όπως και τον Σύλλογο Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, για την προσφορά στις πίτες.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Φιλήμων Νικολάου                                                     Γεώργιος Αθανασίου

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.