ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι 4 συμβουλές για να μακρύνετε τα μαλλιά σας -Γρήγορα και εύκολα [εικόνες]

Πυκνά μακριά μαλλιά. Το όνειρό των περισσότερων γυναικών και ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο.

Θες να μακρύνουν τα μαλλιά σου και αυτά εκεί, «κολλημένα» στο μήκος των ώμων. Τι μάσκες, τι λάδια, τι κούρεμα των ακρών κάθε μήνα.

Αυτά εκεί, στους ώμους.

Εχεις δει όλα τα βίντεο στο Youtube με tips κοριτσιών που έχουν μαλλιά αλά Ραπουνζέλ, αλλά εσύ «Πίπης», που λέει ο λόγος.

Κι όμως φαίνεται πως υπάρχουν συμβουλές, που έχουν αποτέλεσμα, με την διαδικασία να περιλαμβάνει και εσωτερική -διατροφή δηλαδή, και εξωτερική προσπάθεια.

Ενυδάτωση, το παν

Τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά είναι αποτέλεσμα της μη καλής τους ενυδάτωσης. Οπότε μάσκες και λάδια είναι εργαλεία στο νεσεσέρ σου. Μην τα παραλείπεις!

Χαλαρά με το κούρεμα

Δεν λέμε να ξεχάσεις την φάτσα του κομμωτή σου αλλά να μην κουρεύεσαι κάθε τρεις και λίγο. Οκτώ με δέκα εβδομάδες είναι η καλύτερη χρονική απόσταση από το ένα κούρεμα στο άλλο. Καθάρισε τις άκρες, ώστε να μακραίνουν με υγιή τρόπο.

Giphy

Μην ξεχνάς το τριχωτό της κεφαλής

Οταν λούζεσαι, αφιέρωσε λίγο χρόνο, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλή σου. Επίσης, όταν κάθεσαι μπορείς να κάνεις και πάλι μασάζ στο κεφάλι σου. Ετσι, βοηθάς να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

Σωστές τροφές

Πρωτεΐνη, σίδηρο, ψευδάργυρος, ω-3 και Β12. Η τετράδα της επιτυχίας. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με λιπαρά ψάρια, όπως σολομό, αυγά, φυλλώδη πράσινα λαχανικά, σπόρους και φασόλια, για να θρέψεις τα μαλλιά σας.

Pixabay

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.