ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ocean Lava Rhodes “Olympic Triathlon Race” – Η Dodekanisos Seaways υποστηρικτής

Για να ενημερωθείτε για τα εκπτωτικά πακέτα που προσφέρουμε στους αθλητές που θα ταξιδέψουν με τα πλοία μας για το συγκεκριμένο σκοπό πατήστε εδώ

 

Η Dodekanisos Seaways, υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση Ocean Lava Rhodes με την συνδιοργάνωση την περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διευκολύνοντας με το στόλο της, τη μεταφορά των αθλητών που θα λάβουν μέρος και θα ταξιδέψουν από τα γύρω νησιά.

 

Η Ocean Lava είναι εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, με έδρα τις Κανάριες Νήσους, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές σημαντικές πόλεις ανά την Ευρώπη. Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου ήρθε φέτος σε συμφωνία με την Ocean Lava για την διεξαγωγή μίας σειράς αγώνων στη Ρόδο τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον αγώνα Ocean Lava Rhodes 2016.

 

Ο αγώνας Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, θα είναι τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης (1.5 Km Swim – 40 Km Bike – 10 Km Run). Θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016 με σημείο εκκίνησης στην κεντρική παραλία της Ρόδου (Τραμπολίνο), και θα κάνει χρήση μέρους της διαδρομής του Roads To Rhodes Marathon. Οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος είναι πανέμορφες. Έχουν σχεδιαστεί μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ειδικά η διαδρομή του τρεξίματος περιλαμβάνει και τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης.

 

Ως επίσημος υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, η Dodekanisos Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών που θα ταξιδέψουν για τον συγκεκριμένο σκοπό. Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Dodekanisos Seaways, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές με email στο [email protected] μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2016.

 

Ocean  Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon:

Ευκλή 17, Ρόδος, 85100,

Tηλ.: 2241 0 33330, 6944 725253

[email protected]

www.oceanlavarhodes.com

Δηλώσεις Συμμετοχής: http://www.oceanlavarhodes.com/registrations 

Η Blue Star Ferries χορηγός μεταφοράς στο Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon

Η οργανωτική επιτροπή του OceanLavaRhodesOlympicDistanceTriathlon έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει ότι η ναυτιλιακή εταιρεία BlueStarFerries είναι ο επίσημος χορηγός μεταφοράς του αγώνα.

Η BlueStarFerries, στέκεται έμπρακτα στη διοράγνωση OceanLavaRhodes (στην οποία συνδιοργανώτρια αρχή είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), και προσφέρει δελεαστικές εκπτώσεις στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα και στους συνοδούς τους, κάνοντας με τον τρόπο αυτό ευκολότερη την πρόσβαση σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν από την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και τα γύρω νησιά!!!

 

Ποια είναι η OceanLava

Η “OceanLava” είναι ξένη εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, με έδρα τις Κανάριες Νήσους, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές σημαντικές πόλεις ανά την Ευρώπη. Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου ήρθε φέτος σε συμφωνία με τηνOceanLava για την διεξαγωγή μίας σειράς αγώνων στη Ρόδο τα επόμενα χρόνια, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αρχής γενομένης από τον αγώνα “OceanLavaRhodes 2016″.

 

Οαγώναςτριάθλου Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon

Ο αγώνας, θα είναι τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης (1.5 KmSwim – 40 KmBike – 10 KmRun). Θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016 με σημείο εκκίνησης στην κεντρική παραλία της Ρόδου (Τραμπολίνο), και θα κάνει χρήση μέρους της διαδρομής του “RoadsToRhodesMarathon”. Οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος είναι πανέμορφες. Έχουν σχεδιαστεί μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ειδικά η διαδρομή του τρεξίματος περιλαμβάνει και τμήμα της Μεσσαιωνικής Πόλης.

 

Εκπτωτικά πακέτα για τους αθλητές

Ως επίσημος χορηγός μεταφοράς του OceanLavaRhodesOlympicDistanceTriathlon, η BlueStarFerries προσφέρει:

•       50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών καθώς και στα οχήματά τους, που θα ταξιδέψουν για τον συγκριμένο αγώνα από Πειραιά ή άλλα νησιά που εξυπηρετεί η εταιρεία προς Ρόδο, με επιστροφή για το διάστημα 26 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2016.

•       Δωρεάν εισητήρια για 2 άτομα, προς και από τη Ρόδο, που θα διατεθούν με τη μορφή κλήρωσης που θα διεξαχθεί στη σελίδα της BlueStarFerries.

 

 

Πώς θα έχουν πρόσβαση στην έκπτωση οι αθλητές 

Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την BlueStarFerries, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές μεemailστο travel@oceanlavarhodes.comμέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Οι διοργανωτές θα αποστείλουν στην εταιρεία την τελική λίστα με τα ονόματα των αθλητών και των συνοδών που δικαιούνται την έκπτωση.

  

Περισσότερες Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για την BlueStarFerries, μπορείτε να βρείτε στο siteτης:

http://bluestarferries.gr

unnamed

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.