ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο χαιρετισμός του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για το φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος έκανε το δικό του χαιρετισμό εν όψει της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουνίου. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στο νησί της Ρόδου το φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο και καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Το νησί της Ρόδου επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την προσήλωση του στις αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» και δηλώνει έτοιμο για την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. Ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίζει να στηρίζει κάθε δράση και θα είναι πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής κάθε πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην προώθηση της ισότητας των ευκαιριών και στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς φραγμούς. Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας και αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη θέληση, στη σκληρή δουλεία και στη δύναμη ψυχής, την οποία έχουν περίσσεια.  Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού».

ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ… ΧΡΩΜΑ

Έντονο πολιτιστικό χρώμα θα έχει η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Το «παρών» στο «Βενετόκλειο» θα δώσουν στην τελετή έναρξης και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Ρόδου, οι οποίοι θα… «προσφέρουν» έντονο… δωδεκανησιακό χρώμα στη διοργάνωση. Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος δέχθηκε με προθυμία την πρόσκληση των διοργανωτών και έτσι την προσεχή Παρασκευή στις 17:00, η τελετή έναρξης θα θυμίζει… Δωδεκάνησα από κάθε άποψη. Για το λόγο αυτό οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους πολιτιστικούς συλλόγους Ρόδου, τον πρόεδρο της Ο.Π.Σ. κ. Παναγιώτη Εγγλέζο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Να θυμίσουμε ότι το φάιναλ-φορ στο «Βενετόκλειο» αποτελεί συνδιοργάνωση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ… ΤΊΤΛΟ!

Η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο «Βενετόκλειο» και οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να προσθέσουν ένα ακόμη τρόπαιο στο ενεργητικό τους. Για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια (από το 2000 που ιδρύθηκε δηλαδή ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος) η ομάδα θα παίξει μπροστά στον κόσμο και θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μεγάλες στιγμές. Η διοίκηση προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τις αποστολές των ομάδων, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το «Βενετόκλειο» θα γεμίσει. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και με τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παίξουν στο φάιναλ-φορ ο Κώστας Ζαραγκότας, ο Νίκος Δαούλας (θα έρθουν από τη Λάρισα) και ο Μανώλης Στυλιανακάκης (από το Ηράκλειο). Οι προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι απογευματινές για να συνηθίσουν οι αθλητές μας, στις ώρες των αγώνων της τελικής φάσης.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.