ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σύμφωνα με τον ξάδερφο του

Ο Άνδρος Γεωργίου δήλωσε πως ο τραγουδιστής προς το τέλος της ζωής του είχε βυθιστεί ξανά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης

Ο ξάδερφος και στενός φίλος του Τζορτζ Μάικλ Άνδρος Γεωργίου αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο BBC πως υποψιάζεται ότι ο μεγάλος αστέρας της ποπ έχασε τη ζωή του εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε πως ο τραγουδιστής είχε αρχίσει να ξαναπαίρνει «βαριά» ναρκωτικά προς το τέλος της ζωής του. Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά πως ο Μάικλ μπορεί να οδηγήθηκε επίτηδες σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο Κύπριος ξάδερφος του 53χρονου σταρ, με τον οποίον ήταν και στενοί φίλοι από όταν ήταν παιδιά, αποκάλυψε πως η κοκαΐνη-κρακ ήταν το «αγαπημένο» ναρκωτικό του Μάικλ, ενώ αρνήθηκε πως ο ξάδερφος του ήταν χρήστης ηρωίνης.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Νομίζω πως πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, το οποίο ανέμειξε με αντικαταθλιπτικά και άλλα ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ. Νομίζω πως απλώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά». 

Αν και ο Μάικλ έκανε προσπάθειες απεξάρτησης τα τελευταία χρόνια, προς το τέλος της ζωής του φαίνεται πως είχε βυθιστεί ξανά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης. Ο Άνδρος Γεωργίου ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας πως: «Πιστεύω πως έκανε σκέψεις αυτοκτονίας, γιατί η ψυχική του υγεία ήταν ασταθής. Αλλά δεν πιστεύω πως αυτοκτόνησε».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.