ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γιόκο Όνο: Ο Τζον Λένον ήθελε να κάνει σεξ με άντρα

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί., η Γιόκο Όνο μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του θρυλικού σκαθαριού. Οι φήμες άλλωστε για τον Τζον Λένον οργίαζαν για τη σχέση του με τον μάνατζερ των Beatles Brian Epstein.

“Είχε την επιθυμία να κάνει σεξ με άλλους άντρες, αλλά δεν προχώρησε εξαιτίας των αναστολών του”, αποκαλύπτει στο The Daily Beast. Δεν διστάζει να μιλήσει βέβαια και για τη σχέση των δύο αντρών. Χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες πως ο Τζον Λένον έκανε σεξ με τον Brian Epstein. Στην ταινία “The Hours and the Times” του 1991 υπήρχαν εικασίες για το τι μπορεί να είχε συμβεί στο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη.

“Ήταν σχεδόν μια ερωτική σχέση, αλλά όχι ακριβώς. Ποτέ δεν επισφραγίστηκε. Αλλά ήταν μια πολύ έντονη σχέση. Από αυτά που μου διηγήθηκαν, δεν νομίζω ότι έκαναν σεξ. Αλλά πήγαν στην Ισπανία και όταν επέστρεψαν δεκάδες δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν “το κάνατε; το κάνατε;”. Έτσι είπε “το έκανα”. Δεν είναι εκπληκτικό; Αλλά φυσικά αυτό ήταν κάτι που θα έκανε. Είμαι σίγουρη πως ο Brian Epstein έκανε κίνηση. Ναι”, τόνισε.

Σημείωσε ωστόσο ότι ο Τζον Λένον απλά δεν ήθελε να το κάνει. “Δεν έκανε ποτέ σεξ με άντρα επειδή θα έπρεπε να είναι και σωματικά και διανοητικά ελκυστικός. Και δεν μπορείς να βρεις τέτοιους ανθρώπους”.

Εκτός από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Τζον Λένον, μίλησε και για τον δολοφόνο του Mark Chapman. Τα 8 αιτήματα αποφυλάκισής του έχουν απορριφθεί. “Πιστεύω ότι από τη στιγμή που το έκανε μια φορά, θα μπορούσε να το ξανακάνει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ, θα μπορούσε να είναι ο γιος του Sean, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος, οπότε υπάρχει αυτή η ανησυχία”.

theguardian.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.