ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

O Τραμπ επιτίθεται κατά των δικαστών: Θα επαναφέρουμε το μπλόκο στην μετανάστευση

Για τον Ντόναλντ Τραμπ δεν υπάρχουν καθημερινές και Σαββατοκύριακα και γι αυτό σήμερα πρωί πρωί με tweets του επιτίθεται κατά του δικαστή που έβαλε μπλόκο στο διάταγμά του για την μετανάστευση.

Θα ανατρέψουμε την γελοία απόφαση του «αποκαλούμενου δικαστή», έγραψε στο Twitter του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα».

Αναλυτικά ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε: «Όταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας – μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί την δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»! 

Την ίδια ώρα πάντως, αεροπορικές εταιρίες όπως η Qatar Airways και η Air France ανακοίνωσαν πως θα επιτρέπουν πλέον στους πολίτες αυτούς να ταξιδεύουν κανονικά στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.