ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Tim Cook τα βάζει με την Microsoft!

Ο CEO της Apple, Tim Cook, δήλωσε οτι το νέο Surface Book της Microsoft είναι ένα παραπλανητικό προϊόν αφού προσπαθεί να είναι και tablet και notebook ενώ στην πραγματικότητα δεν καταφέρνει να γίνει  τίποτα από τα δυο

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου iPad Pro, ο Tim Cook επιτέθηκε στον ανταγωνιστή του νέου προϊόντος της Apple που δεν είναι άλλο από το Microsoft Surface Book, το οποίο είναι ένα υβριδικό tablet/notebook με οθόνη 13.5 ιντσών.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το Surface Book είναι ένα προϊόν το οποίο προσπαθεί πολύ για να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Προσπαθεί να γίνει tablet και notebook αλλά πραγματικά πετυχαίνει στο να μην καταφέρνει τίποτα από τα δυο με αποτέλεσμα να είναι ένα παραπλανητικό προϊόν σε αντίθεση με το iPad Pro το οποίο με τη μεγάλη οθόνη των 12.9 ιντσών οι καταναλωτές δε θα χρειάζονται πλέον τους προσωπικούς υπολογιστές αφού πλέον και ο ίδιος όταν ταξιδεύει χρησιμοποιεί μόνο το iPad Pro και το iPhone.
Η κίνηση αυτή του Tim Cook είναι λογική μιας και το Surface Book της Microsoft που ανήκει στην ίδια κατηγορία με το iPad Pro μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του νέου μεγάλου tablet της Apple.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.