ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για την κίνηση της Νωαίνας να δείξει τα οπίσθιά της: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς το έχει κάνει 300.000 φορές…

Η Νωαίνα με την κίνησή της να κατεβάσει το παντελόνι της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έγινε αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του X Factor. 

Εχει αποχωρήσει από την Τρίτη από το παιχνίδι, και όμως όλοι εξακολουθούν να ασχολούνται με εκείνη. Ο Θοδωρής Μαραντίνης χθες, λίγο πριν τον τελικό του X Factor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και φυσικά ερωτήθηκε για την… Νωαίνα! 

«Εμένα δεν με νευρίασε καθόλου. Εγώ την Νωαίνα την ξέρω πριν το X Factor, από μια άλλη διαδικασία που είχε λάβει μέρος και από τότε με είχε ενθουσιάσει το ταλέντο της και της είχα κάνει και μια πρόταση επαγγελματική τότε. Αυτό έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια αν θυμάμαι καλά. Όταν ήρθε εκεί, χάρηκα πάρα πολύ που είχε έρθει. Εγώ απλά στεναχωρήθηκα γιατί θεωρώ ότι αυτό που έκανε, που ήταν νομίζω μια αψυχολόγητη ενέργεια, έκανε κακό στο δικό της προφίλ. Θεωρώ ότι είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα, έχει να δώσει πράγματα και θα μπορούσε να κάνει μια όμορφη καριέρα και να μην τη στιγματίσει ενδεχομένως μία άτυχη στιγμή που μπορεί να έχει ο καθένας», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε: 

«Εδώ είναι μια διαφορετική αγορά, κάθε χώρα έχει τους κανόνες της. Θεωρώ ότι εδώ δεν πουλάνε τα κακά παιδιά. Νομίζω ότι στην Ελλάδα κανέναν κακό παιδί, όπως το εννοούμε εδώ, δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη καριέρα. Στο Λονδίνο ο Robbie Williams μπορεί να κυκλοφορεί γυμνός, έχει κατεβάσει το παντελόνι του τριακόσιες χιλιάδες φορές και στους μισούς φωτογράφους κάνει άσχημες χειρονομίες. Δεν επηρεάζει εκεί. Είναι άλλο το σύστημα ενδεχομένως.

Εδώ τώρα αυτό, δεν ξέρω μπορεί να της κάνει καλό, αλλά για τα δικά μου γούστα θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν. Κυρίως όταν είναι μια κοπέλα που έχει φτάσει τόσο ψηλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχει τόσο πολύ ταλέντο. Θεωρώ ότι είναι μέσα στην εκπαίδευση αυτής της δουλειάς να μπορείς να αξιολογείς και ίσως να σκέφτεσαι διπλά κάποια πράγματα ιδίως όταν είσαι μπροστά σε κοινό ή στην τηλεόραση. Είναι και αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς που πρέπει να το μάθεις, γιατί μπορεί να εκτεθείς και αργότερα. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν εκτεθεί γιατί είπαν κάτι αυθόρμητα στην τηλεόραση, ή γιατί σε ένα live τους είπαν ή έκαναν κάτι που δεν έπρεπε. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό να το μάθει κανείς. Άνθρωποι είμαστε και ο αυθορμητισμός μας χαρακτηρίζει και πολλές φορές μας κάνει να κερδίζουμε τις εντυπώσεις ή να τις χάνουμε. Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό.»

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.