ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο θάνατος που γονάτισε την Ασλανίδου – Χρειάστηκε ψυχίατρο η Μελίνα!

Πόνεσε πολύ. Και ο πόνος τη λύγισε. Η Μελίνα δεν άντεξε αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν μπορούσε με τίποτα να σηκώσει τέτοιο βάρος.

Ο θάνατος την τσάκισε ψυχολογικά και η Μελίνα Ασλανίδου παραδέχεται ότι χρειάστηκε τη βοήθεια ειδικού για να σταθεί ξανά στα πόδια της. Χωρίς αυτόν κανείς δεν ξέρει αν θα μπορούσε να συνέλθει ποτέ.

Η coach του “The Voice” μπορεί να δείχνει ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό πλάσμα, όμως η αλήθεια είναι ότι έδωσε μεγάλη μάχη για να χαμογελάσει ξανά. Η απώλεια ήταν τέτοια που λίγοι θα μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι. Ακόμη και σήμερα όμως αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτό. Οποιαδήποτε αναφορά δείχνει ότι την πληγώνει πάρα πολύ. Ο ξαφνικός χαμός του αδελφού της σημάδεψε όλη τη ζωή της και η ίδια παραδέχεται ότι χρειάστηκε να κάνει ψυχανάλυση για να μπορέσει να κοιτάξει μπροστά.

“Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν ένα σοκ για όλους μας” δηλώνει ο τραγουδίστρια, που δεν κρύβει ότι νιώθει άβολα όταν μιλάει γι’ αυτό το γεγονός. Προσπάθησε να το ξεπεράσει μόνη της, όμως δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Η κατάθλιψη είχε χτυπήσει την πόρτα της και έπρεπε να τη νικήσει. Η λύση ήταν η βοήθεια ειδικού που την έσωσε.

Μπορεί η ίδια να δηλώνει ότι έπειτα από μία τέτοια απώλεια δύσκολα μπορεί κάποιος να συνέλθει, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όμως πλέον στάθηκε ξανά όρθια και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. “Χρειαζόμουν την ψυχανάλυση και με βοήθησε πολύ”, δηλώνει χωρίς να μασάει τα λόγια της και προτρέπει τον κόσμο να μη θεωρεί ταμπού τη βοήθεια ειδικού αφού μπορεί να σώσει ζωές.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.