ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο σκιέρ που είχε τύχη βουνό και γλίτωσε από χιονοστιβάδα [βίντεο]

Το να κάνεις σκι εκτός πίστας είναι γνωστό ότι εγκυμονεί κινδύνους. Ιδίως όταν το κάνεις σε φρέσκο χιόνι το οποίο έχει πέσει μετά από αρκετές ημέρες καλοκαιρίας. Οι συνθήκες αυτές είναι οι ιδανικότερες για τον σχηματισμό χιονοστιβάδας, κάτι που όπως βλέπουμε και στο βίντεο έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι τέσσερις φίλοι απολαμβάνουν μία πολύ όμορφη ημέρα στην περιοχή Ischgl στην Αυστρία. Και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ο τελευταίος της ομάδας αποφάσισε να κάνει και αυτός την κατάβασή του. Ξαφνικά όμως ξεκίνησε μία τεράστια χιονοστιβάδα, η οποία έπεσε πάνω στον χιονοδρόμο, με τους φίλους του να παρακολουθούν από μακριά έντρομοι χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Για καλή του τύχη όμως -και προφανώς και λόγω των ικανοτήτων του- ο snowboarder κατάφερε να μείνει στην επιφάνεια και να «πλεύσει» πάνω στην τεράστια μάζα χιονιού και πάγου που πέφτει από την κορυφή του βουνού. Τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα των τεσσάρων φίλων, που σίγουρα την επόμενη φορά θα το σκεφτούν πολύ καλά όταν βγουν να κάνουν το κέφι τους σε τέτοιου είδους συνθήκες.

ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.