ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

World Party: Ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να γνωρίσουν τους crocodile people…

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 21:50, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης παραμένουν στη μακρινή και συναρπαστική Παπούα Νέα Γουινέα.

Το ταξίδι του World Party συνεχίζεται στο δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στον κόσμο και η περιπέτεια ξεκινάει πάλι από την αρχή. Για να ξεφύγουν από την κοσμικότητα, ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να περπατήσουν στα βάθη της ζούγκλας και να γνωρίσουν τους crocodile people, μία από τις αρχαιότερες φυλές του νησιού.

Το κακό οδικό δίκτυο, όμως, και ένα πλημμυρισμένο ποτάμι «μπαίνουν στο δρόμο» τους και τους αναγκάζουν να ανατρέψουν για μία ακόμη φορά τα σχέδιά τους. Μόνη λύση στις δυσκολίες που προκύπτουν, είναι να συνεχίσουν το ταξίδι τους με βάρκα.

worldparty2310516worldparty1310516

Μετά από μία δύσκολη και σκληρή διανυκτέρευση, στη διάρκεια της οποίας έρχονται αντιμέτωποι με εκατομμύρια κουνούπια στη μέση του πουθενά, φτάνουν τελικά στη φυλή των «Κροκοδειλανθρώπων». Εκεί, ο Γιώργος εμπλουτίζει τη συλλογή των τατουάζ στο σώμα του, προσθέτοντας μερικά «λέπια κροκόδειλου» στο χέρι του! Oι ντόπιοι ενθουσιάζονται τόσο πολύ με τον Σάκη και τον Γιώργο, που καλούν όλη την ομάδα να περάσει το βράδυ της στο χωριό τους.

Την επόμενη μέρα, αφού εξερευνήσουν, παρέα με τον ντόπιο φίλο τους, την περιοχή, αποφασίζουν να μάθουν πώς να κατασκευάζουν πήλινα αγγεία. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με το μάθημα ζωής που παίρνουν, όταν επισκέπτονται τις φυλακές ανηλίκων της Παπούα Νέα Γουινέα.

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.