ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης ετοιμάζει δημοψήφισμα για το γήπεδο

Ο Ιβάν Σαββίδης “τρέχει” τα θέματα που αφορούν στην κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, ενώ τον απασχολεί και το ενδεχόμενο ενός νέου γηπέδου για τον “Δικέφαλο”.

Γι’ αυτή την πιθανότητα, δηλαδή την κατασκευή της… νέας Τούμπας ο κ. Σαββίδης θέλει και τη σύμφωνη γνώμη των οπαδών του.Αυτό που σκέπτονται στην ΠΑΕ είναι είτε η αναμόρφωση του οικοπέδου της Τούμπας είτε η εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου.
 

Στις δύο περιπτώσεις εμπλέκεται το ταμείο Εθνικής Άμυνας, στελέχη του οποίου θα συναντηθούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τετάρτη (16/3). Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προκύψεθ συμφωνία για την εκμετάλλευση του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας, καθώς πληροφορίες θέλουν να ικανοποιείται το ταμείο Εθνικής Άμυνας με το ποσό που προτείνει ο ΠΑΟΚ για ενοικίαση του χώρου για τα επόμενα 49 χρόνια.
 

Ο “Δικέφαλος” θέλει να κατασκευάσει στον περιβάλλοντα χώρο μια ζώνη ασφαλείας στην οποία θα πραγματοποιείται ο πρώτος έλεγχος όσων πάνε στο γήπεδο, ενώ εκεί σκοπεύει να φτιάξει και εξτρά θέσεις πάρκινγκ.
Θα συζητηθεί και το της εκμετάλλευσης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου (έκτασης 700 στρεμμάτων). Εκεί, πάνω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης -κοντά στον Περιφερειακό- ο κ. θέλει να κατασκευάσει προπονητικό κέντρο με 10 γήπεδα, ξενοδοχείο, λουτρά και στην περίπτωση που του δώσουν το “ΟΚ” (μέσω δημοψηφίσματος) οι οπαδοί θα χτίσει εκεί και νέο γήπεδο χωρητικότητας 30.000 θεατών.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.