ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Σάββας Κηπουρός στους καλύτερους τοξοβόλους της Ελλάδας

ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με την όγδοη θέση επέστρεψε ο Σάββας Κηπουρός από τον αγώνα τοξοβολίας Α’ κατηγορίας στα 70 μέτρα, που διεξάχθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

Ο ροδίτης τοξοβόλος στο ολυμπιακό τόξο των αντρών πέτυχε 585/720 (289+296) πόντους, λίγους πόντους μόνο κάτω από το δικό του σκορ της προηγούμενης εβδομάδας (590) στο κύπελλο Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής της Φλόγας δεν ξεκίνησε καλά στις δυο πρώτες εξάδες βελών, μετά όμως ανέβηκε στις σταθερά μεγάλες βολές και έμεινε στα υψηλά σκορ αλλά έμεινε στη όγδοη θέση με μικρή διαφορά από τους προπορευόμενους τοξοβόλους.

Μόνο δυο αθλητές πέρασαν το φράγμα των 600 πόντων ενώ πρώτος για άλλη μια φορά ήταν ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου με 636 πόντους αποδεικνύοντας ότι είναι σε τέλεια φόρμα, με δεύτερο τον Καλογιάννη με 622 και τρίτο τον Μάρκου με 598.

Οι υπόλοιποι αθλητές από την τέταρτη θέση μέχρι την ένατη ήταν πολύ κοντά, Σταματόπουλος 596, Μπέλος 594, Κωνσταντόπουλος 589, Γιάντσιος 588, Κηπουρός 585, Αλέπης 585 με τους υπόλοιπους αθλητές να είναι αρκετά μακριά (572 ο επόμενος).

Ο Σάββας Κηπουρός παρέμεινε στους καλύτερους τοξοβόλους της Ελλάδας, έχει περάσει φέτος τους 600 πόντους (τον Μάρτιο με 606) και συνεχίζει να διεκδικεί με τις παρουσίες του μια θέση στην εθνική ομάδα.

Ο Σάββας Κηπουρός ευχαριστεί τους χορηγούς του, για την βοήθεια και την μόνιμη συμπαράσταση τους στο κυνήγι της κορυφής, το ‘Ink Center’ και το ξενοδοχείο ‘Έλαφος’ στον προφήτη Ηλία. της Φλόγας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.