ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ΡΟΤΑ στην Όλυμπο και στο Διαφάνι – “Ταξιδεύω & προσφέρω”

Tην Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 1,2,3, Μαίου ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών σκαφών(ΡΟΤΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος ¨ταξιδεύω & προσφέρω¨βρέθηκε στην Όλυμπο και το Διαφάνι Καρπάθου.

Τα 7 σκάφη της αποστολής έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διαφάνι.

Ανάμεσα στα 60 άτομα συνολικά της αποστολής ήταν 11 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων που από το πρωί του Σαββάτου και ως αργά το μεσημέρι εξέτασαν στο πολυιατρείο Ολύμπου 140 άτομα από Όλυμπο, Διαφάνι αλλά και από άλλα χωριά της Καρπάθου προσπαθώντας να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο πολλές ανάγκες των κατοίκων.

Όλοι ανεξαιρέτως οι γιατροί δήλωσαν ενθουσιασμένοι απο το κτίριο και τις υποδομές του πολυϊατρείου.

Είναι πολύ σημαντικές οι ενέργειες αυτές του ομίλου -που δεν είναι πρώτη φορά που επισκέπτεται τον τόπο μας -αφού υπάρχει τεράστιο κενό στην υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας από το κράτος και όσο κι αν αυτές οι επισκέψεις δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα ωστόσο δίνουν μια στιγμιαία ανακούφιση και ελπίδα στον κόσμο.

Τους επισκέπτες μας υποδέχτηκαν στο Διαφάνι ο Έπαρχος Καρπάθου Κάσου κ.Μηνατσης, ο Αντιδημαρχος κ.Πρωτόπαπας η Δημοτική συμβουλος Κ. Φράγκου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολύμπου κ. Μακρυμανώλης.

Ο Έπαρχος είχε φροντίσει ώστε να παρατεθεί ένα δείπνο ευχαριστίας την Παρασκευή το βράδυ στους καλεσμένους μας και να δοθούν στους γιατρούς του προγράμματος αναμνηστικά δώρα απο την ¨Ολυμπο.

Μεγάλοι χορηγοί του προγραμματος που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρχει είναι ο κ. Χαρίτος (ορθοπεδικά – ιατρικά ) και το Cairo Palace.

Eλπίζουμε να ξαναερθουν συντομα όχι μόνο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον τόπο μας αλλά και για την ζωντάνια που δημιουργούν στα χωριά μας της μέρες που είναι εδώ.

11116506_1127661877260688_3713091697335346635_n

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.