ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκαριστική τροπή: “Ο Prince δεν αυτοκτόνησε”! Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του

Δημοσίευμα “βόμβα” ανατρέπει τα δεδομένα για τα αίτια θανάτου του Prince, ο οποίος στις 21 Απριλίου άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην έπαυλη του στη Μινεσότα, από υπερβολική δόση αναλγητικών.

Η εφημερίδα της Μινεάπολις “Star Tribune” αποκαλύπτει πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στον θάνατο του Αμερικανού τραγουδιστή, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο “πρίγκιπας της ποπ” να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων. 

Οι αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο, έχοντας κατασχέσει μεγάλες ποσότητες χαπιών από την έπαυλη του, στο Πέισλι Παρκ. Τα χάπια αυτά θα έπρεπε να περιέχουν υδροκωδόνη, μια οπιούχα αναλγητική ουσία, όμως στην πραγματικότητα περιείχαν φαιντανύλη, ένα πολύ ισχυρό, συνθετικό οπιοειδές για το οποίο ο μουσικός δεν είχε συνταγή.

Η νεκροτομή αποκάλυψε ότι ο Prince πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, την οποία πήρε κατά λάθος!
“Οι ερευνητές κλίνουν προς την υπόθεση ότι ο Prince πήρε τα χάπια χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχαν φαιντανύλη”, υποστηρίζει η εφημερίδα επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή.

Η φαιντανύλη είναι σχεδόν 80 φορές ισχυρότερη από τη μορφίνη και συχνά περιέχεται σε παραποιημένα χάπια. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν κατά λάθος υπερβολική δόση του φαρμάκου αυτού.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.