ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πιο πολυγαμικός άνθρωπος του κόσμου σπάει όπου να ‘ναι την «κατοστάρα»

Το 2008 δικαστήριο τον καταδίκασε να… χωρίσει με τις 82 από τις 86 εν ενεργεία συζύγους του, αφού ο ισλαμικός νόμος δεν επιτρέπει να έχει κανείς πάνω από τέσσερις. 

Ο Νιγηριανός Μοχάμεντ Μπέλο Αμπουμπακάρ όμως έχει μια «θεϊκή αποστολή» να επιτελέσει. Όχι μόνο δεν το έριξε στα διαζύγια, αλλά έκτοτε παντρεύτηκε άλλες 11 γυναίκες και σε ηλικία 92 ετών απέχει μόλις τρεις από την… εκατοστάρα! 

Θεωρητικά το τριψήφιο νούμερο το έχει πιάσει ήδη πάντως, καθώς οι γάμοι που έχει κάνει είναι 107. Απλώς με 10 εκ των συζύγων του έχει πάρει διαζύγιο! Προφανώς ήταν προβληματικές, αδυνατώντας (;) να προβλέψουν όλη αυτή την πολυκοσμία. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; 

Ο πιο διάσημος πολυγαμικός πολίτης του κόσμου, κάτοικος της πόλης Βίντα, διέψευσε τις πρόσφατες φήμες περί θανάτου του και δήλωσε σε τοπικά μέσα πως είναι απόλυτα υγιής και έτοιμος να παντρευτεί και άλλες γυναίκες, ακολουθώντας αυτό που ο ίδιος θεωρεί «θεϊκό κάλεσμα». Τα παιδιά του δε, τα προσδιορίζει σε 185, αλλά φυσικά είναι αδύνατο να μην έχει χάσει το μέτρημα.

«Θα συνεχίσω να παντρεύομαι γυναίκες όσο είμαι ζωντανός. Αν ήταν στο χέρι μου θα παντρευόμουν μόνο δύο, αλλά αυτό που κάνω είναι θεόσταλτο. Ακόμα και μόνο 10 γυναίκες να έχει ένας άνδρας, δεν μπορεί να αντέξει, θα καταρρεύσει και θα πεθάνει. Εγώ όμως παίρνω δύναμη από τον Αλλάχ. Αυτός ευθύνεται που μπορώ να ελέγξω όλες αυτές τις γυναίκες», δηλώνει και άντε να του πεις ότι έχει άδικο… 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.