ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο πιο ανόητος λουόμενος του κόσμου ζει απο θαύμα!

Παροιμιώδεις διστάσεις προσδίδει ο βρετανικός Τύπος στον Αλβανό τουρίστα που παραθερίζει στο Κεντ ενώ παράλληλα τονίζει την ετοιμότητα των τοπικών Αρχών και των ναυαγοσωστών.

Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με την Telegraph ο ίδιος άνδρας κινδύνευσε με πνιγμό δύο φορές μέσα στο σαββατοκύριακο αλλά σώθηκε και τις ισάριθμες φορές από τον ίδιο ναυαγοσώστη!

Η περιπέτειά του ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε Κυριακή στις 15:00 όταν κλήθηκε για δεύτερη φορά να επέμβει ο ναυαγοσώστης που τον… αναγνώρισε!

Ειδικότερα, την Κυριακή, οι τοπικές Αρχές δέχτηκαν μία ακόμα κλήση για άνδρα που κινδυνεύει «στα ανοικτά» του Κεντ. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο ναυαγοσώστης, πάντα σε ετοιμότητα, κατάφερε να τον βγάλει στη στεριά.

Ωστόσο, έμεινε στήλη άλατος όταν συνειδητοποίησε ότι… κάπου τον γνώριζε. Ήταν ο ίδιος άνδρας που είχε διασώσει σχεδόν 24 ώρες νωρίτερα!

Εν πρώτοις, θεωρήθηκε πως πρόκειται για παράνομο μετανάστη αλλά έπειτα από επικοινωνία με την Πρεσβεία επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία και η ταυτότητά του. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

Προτροπή και… ευχή των βρετανικών Αρχών να… παραμείνει μακριά από θάλασσα.

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.