ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Παναγιώτης Εγγλέζος απαντά στον Γιώργο Νικολή

“Σχετικά το διάγγελμα του σωτήρα του πολιτισμού κ. Νικολή που είναι ο διασώστης της παράδοσης, ανά την χώρα, όπως αυτοαποκαλείται …έχω να πω μόνο δυο πράγματα σαν Παναγιώτης και όχι σαν πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Το ποιος είναι ο καθένας μας και τι πρεσβεύει το γνωρίζει η κοινωνία της Ρόδου ,σε κανένα πολιτικό φορέα ή κόμμα δεν είμαι μέλος, σε καμία πολιτική εκλογική διαδικασία σαν κομματικός υποψήφιος δεν έχω λάβει μέρος.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές υποψήφιος ήταν ο διασώστης του πολιτισμού μας και όχι εγώ. Σε διάφορες αναρτήσεις αναφέρει και τις πολιτικές του ιδέες και πού γέρνει.

Για την καταγωγή μου είμαι περήφανος και καμαρώνω ,είμαι 43 χρονών και ποτέ μα ποτέ δεν έχω επιτρέψει σε κανένα να με κατευθύνει και να με ελέγχει, γ ’αυτό μέχρι σήμερα βαδίζω με ψηλά το κεφάλι.

Τα στοιχεία που έχει ο κ. Νικολής θα κληθεί να τα φέρει στο δικαστήριο γιατί όταν το παίζεις μάγκας με προσωπικές κατηγορίες και αναφορές , πρέπει να είσαι και όχι να παρακαλάς μετά λέγοντας ότι είσαι άρρωστος.

Το ότι είμαι υπάλληλος του Δήμου δεν νομίζω ότι αποτελεί έγκλημα κ. Νικολή εκτός εάν έχεις κάτι και για την δουλειά μου, πολύ ευχαρίστως να το δούμε εκεί που πρέπει.

Η ομοσπονδία έχει ζωή 4 χρόνια και εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί βάση καταστατικού που πρώτος λόγω θέσης που καθόταν ο κ. Νικολής, στη γενική συνέλευση υπέγραψε, άρα δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο Δήμαρχος προφανώς εκεί που κολλανε και όσοι κατά καιρούς έχουν δεχθεί τα πύρα του κ .Νικολή …ο νοών νοείτω λοιπόν …

Όσο για τον συνήγορο του πολιτιστικού συλλόγου Παστίδας που κάνεις κ. Νικολή θέλω να απαντήσουν τα ίδια τα παιδιά εάν ο λόγος της μη συμμετοχής τους είμαι εγώ και οι κομματικές θέσεις μου όπως λες, γιατί για τους άλλους συλλόγους που αναφέρεσαι κάθε φορά (Αρχάγγελο ,Καλυθιές ,Κοσκινού ) την απάντηση την έχεις πάρει και το ξέρεις.

Η απόφαση της διαγραφής του συλλόγου σου δεν ήταν απόφαση του Εγγλέζου άλλα και των 12 μελών (9 τακτικών και 3 αναπληρωματικών) που συμμετέχουν στο ΔΣ, με πρακτικό υπογραφές και όλα τα νόμιμα έγγραφα, σε αντίθεση με σένα που σε καμία μα καμία απάντηση του προσωπικού σου συλλόγου δεν υπάρχει ούτε καν το όνομα του γ .γραμματέα που πρέπει να συνοδεύει το κάθε έγγραφο μην ρωτήσω για απόφαση Δ.Σ και ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ αφού δεν υπάρχει και το ξέρουν άπαντες.

Σε προκαλώ λοιπόν στο δικαστήριο να φέρεις τις αποφάσεις υπογεγραμμένες από όλο το Δ.Σ. σου κ. Νικολή.

Επειδή αρκετά ασχολήθηκα με έναν άνθρωπο που χρίζει αλλά πράγματα, σταματώ εδώ αναμένοντας το επόμενο παράλλαμα – διάγγελμα σου ……τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει….

Εάν είμαι ικανός να είμαι σε αυτήν την θέση θα το κρίνουν αυτοί που με έβαλαν, άλλωστε όλοι κρινόμαστε από αυτούς που μας εκλεγούν, σε αντίθεση με σένα που δεν μπορεί να σε κρίνει κανένας γιατί απλά είσαι… φυτευτός κ. Νικολή !!!!!!!!”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.