ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει τη θέση του…

Η “πράσινη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει την θέση της για όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Superleague και τη “λευκή” της ψήφο για την επιλογή του εκπροσώπου της, στην ΚΕΔ. Παράλληλα, κάνει γνωστή την πρόταση που είχε καταθέσει για τη διαιτησία.

Η τοποθέτηση αυτή ήρθε λίγο μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου, με τις οποίες έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψήφισε «λευκό» στη σημερινή ψηφοφορία στο ΔΣ της Superleague.

Η ανακοίνωση των “πρασίνων”:

“Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να κρύψει γι’ αυτό και ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό στην πρόταση των «12» για να εκπροσωπηθεί η Λίγκα στην τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ από τον κ. Σαραϊδάρη. Η απόφασή μας αυτή αφορά δομικές διαφορές ουσίας και όχι σε πυροτεχνήματα, κινήσεις εντυπωσιασμού ή παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Προ ημερών ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τη δική του έγγραφη πρόταση προς το προεδρείο της Λίγκας, θέτοντας προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε σε σοβαρό διάλογο για το μείζον θέμα της διαιτησίας. Η πρόταση δεν τέθηκε καν στο τραπέζι της συζήτησης, άγνωστο σε εμάς γιατί.

Αυτονόητα, λοιπόν, από τη στιγμή που η αρχική πρόταση των «12» για επαγγελματική διαιτησία δεν ακολουθήθηκε, δεν υφίσταται καμία συμφωνία περί αναδιανομής εσόδων.”

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.