ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του σε νησιά της Β. Δωδεκανήσου . ” Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τιμωρός των Δωδεκανήσων, τα καταδικάζει σε  μαρασμό”

 

Ο  τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψή του στα νησιά Κάλυμνο, Αγαθονήσι, Πάτμο,  Λέρο, Νίσυρο και Κω.Είχε έτσι την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους των νησιών, τα μέλη των κομματικών οργανώσεις της ΝΔ, με φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις και ν’ ανταλλάξει απόψεις για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τις κοινωνίες των νησιών μας. Ιδιαίτερα, στην  Κω, συμμετείχε σε ειδικά συγκληθείσα συνεδρίαση της Δημοτικής Οργάνωση της ΝΔ Κω όπου τοποθετήθηκε στα τρέχοντα πολιτικά θέματα.

Ο τ. βουλευτής με την ολοκλήρωση της επίσκεψης  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

” Αυτό το καλοκαίρι αποτυπώνεται, στα νησιά και της βόρειας Δωδεκανήσου, η αδιαφορία και οι αρνητικές συνέπειες της αντινησιωτικής και ζημιογόνου τακτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ για τα νησιά μας. Ο τουρισμός σε κακά επίπεδα, οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μια μετά την άλλη, οι μισθοί και οι συντάξεις να έχουν υποστεί περικοπές και να υπάρχει πλήρης αδυναμία αντιμετώπισης της φόρο – ασφαλιστικής καταιγίδας, το κόστος ζωής να είναι δυσβάσταχτο και επιπλέον να μην υπάρχει προοπτική και ελπίδα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι εδώ εκπρόσωποί της τραγικά απόντες, είναι οι τιμωροί των Δωδεκανήσων και  τα  έχουν  καταδικάσει  σε  μαρασμό. Η  Νέα Δημοκρατία μπορεί και σύντομα θα κληθεί να ανακόψει την κατρακύλα αυτή. Θα κληθεί να εφαρμόσει εθνικό πρόγραμμα για την αναγέννηση της χώρας, την ασφάλεια και σταθερότητα, την ευημερία.”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.