ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την παρουσία Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια

Μπορεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να έχει τελειώσει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συνεχίζει εκτός παρκέ.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», κατέθεσαν σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή ΕΣΑΚΕ καταγγελία κατά των «πράσινων», με αφορμή τη μη λήψη οποιουδήποτε μέτρου πρόληψης για την αποφυγή και καταστολή της εισβολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου απείλησε και εξύβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:

«Κατατέθηκε σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή ΕΣΑΚΕ καταγγελία κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μη λήψη οποιουδήποτε μέτρου πρόληψης (κατ’ άρθρο 19, 20 και 22β ΕΠΚ ΕΣΑΚΕ) για την αποφυγή και καταστολή της πρόσφατης εισβολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου απείλησε και εξύβρισε χυδαία τον Βασίλη Σπανούλη.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με άρθρο 19 του ΕΠΚ ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποχρεούται πάντοτε να λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για την πρόληψη και καταστολή πράξεων βίας που διενεργούνται από αθλητές, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες μέλη τους, θεατές, αλλά και κάθε άλλο πρόσωπο».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.