ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Ντέμης επιστρέφει…

Πέρασαν σχεδόν οκτώ χρόνια από τη δήλωση παραίτησης του Ντέμη Νικολαΐδη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σ’ αυτό το διάστημα έχει παραμείνει μακριά από τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σπάνια επισκέπτεται το γήπεδο και ακόμη πιο σπάνια μιλάει για την Ένωση ή το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αντιθέτως, μέσα από τα social έχει ουκ ολίγες φορές τοποθετηθεί με αφορμή ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr, τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντέμης έχει αρχίσει να σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή του -μια και η αγάπη του για το άθλημα είναι δεδομένη- αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό μετερίζι. Αφετηρία αποτελεί η προσέγγισή του από ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να φορέσει ακουστικά και να λάβει το ρόλο του παραγωγού, έχοντας τη δική του εκπομπή.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και η κατάληξή τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός λόγω του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος του αθλητισμού θα λάβει αυτόν το ρόλο και αφετέρου λόγω της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.