ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο μύκητας που συγκλονίζει: Προκαλεί άμεσα οργασμό στις γυναίκες

Επίσημα ανακαλύφθηκε το 2001 από τους Τζον Χάλιντεϊ και Νόα Σόουλ, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που κατέγραψαν την επίδραση και τα αποτελέσματα από τη χρήση ενός μύκητα που μπορεί να προκαλέσει άμεσα οργασμό στις γυναίκες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του IFL Science, σε δημοσίευση στο International Journal of Medicinal Mushrooms, ο Χάλιντεϊ εξηγεί ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του, Σόουλ, είχαν ακούσει για έναν ασυνήθιστο μύκητα που μπορούσε να βρεθεί στη Χαβάη, σε περιοχές στις οποίες είχε ρεύσει λάβα. Ο ανοιχτόχρωμος πορτοκαλί μύκητας υποτίθεται ότι έφερνε τις γυναίκες σε οργασμό απότομα, χωρίς εμφανή λόγο.

Οι δύο τους έσπευσαν στο νησί για να δουν εάν οι φήμες ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Εκεί βρήκαν τον μύκητα (Dictyophora), ο οποίος εμφανιζόταν σε μέρη από όπου είχε περάσει λάβα πριν 600-1000 χρόνια και θεωρούνταν αφροδισιακό όταν το μύριζαν γυναίκες. Η δοκιμή έγινε μέσω εθελοντών και καταγράφηκαν τα επίπεδα διέγερσής τους. Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν οι μισές γυναίκες είχαν όντως άμεσο οργασμό, ενώ οι άνδρες βρήκαν τη μυρωδιά του αηδιαστική.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.