ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Μουρατίδης κράζει το Mπρούσκο: «Είναι ίσως από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου»

Είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να πουν την άποψή τους…

Μπορεί το Μπρούσκο να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και να πηγαίνει για μια ακόμα σεζόν, ωστόσο ο Νίκος Μουρατίδης θεωρεί πως είναι ίσως από τα χειρότερα πράγματα που έχει δει στη ζωή του.

-Τι πιστεύεις ότι λείπει από την κυπριακή τηλεόραση;

«Δεν βλέπω τηλεόραση καρδιά μου και δεν ξέρω» τόνισε στο Celebrity της Κύπρου.

-Παλαιότερα έκανες πολύ σκληρή κριτική στο Μπρούσκο…

«Δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο. Παλιότερα, περιμένοντας τις ειδήσεις, το είχα πετύχει προς το τέλος και, ναι, δεν βλεπόταν με τίποτα. Ίσως από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Άθλιο».

-Δήλωσες επίσης ότι η σχέση σου με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έχει χαλάσει, λόγω μιας συνεργασίας που δεν προχώρησε καλά. Σήμερα οι σχέσεις σας έχουν αποκατασταθεί;

«Με το συγκεκριμένο παιδί ξεκινήσαμε να δουλεύουμε παρέα, για να του οργανώσω τη σκέψη του και να του δείξω τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει στη δουλειά. Έχει περάσει τα 30 και ακόμα δεν ξέρει τι του γίνεται. Δεν έχει ούτε σπίτι να μείνει. Τον φιλοξενούν. Ασχολήθηκα επί τρεις μήνες και κατάλαβα ότι πρώτον δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, δεύτερον ότι έλεγε φριχτά ψέματα και τρίτον είχε οπουδήποτε αλλού το μυαλό του εκτός από τη δουλειά. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω.»

 -Είστε σκληρός κύριε Μουρατίδη. Έγινε κάτι και «ξεχείλισε το ποτήρι».

«Όντως. Του πρότεινα, που λες, να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar και μου έστειλε ένα mail (το έχω ακόμα) που μου έλεγε: «Πώς τολμάς να μου ζητάς να πάω εκεί και να κρίνουν το ταλέντο μου αυτοί οι μαλ%#@#»!!! Έμεινα με το στόμα ανοικτό και διέκοψα κάθε επαφή.»

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.