ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Μαραντόνα συνάντησε τον διαιτητή που δεν είδε «Το Χέρι του Θεού»

Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που μπήκε ένα από τα πιο διάσημα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κόντρα στην Αγγλία, στο περίφημο Αργεντινή – Αγγλία του 1986, τον προημιτελικό του Μουντιάλ, πέτυχε γκολ χρησιμοποιώντας το χέρι του κι όποτε του ζητήθηκε να μιλήσει για το γκολ αυτό και τον τρόπο που το πέτυχε, έκανε λόγο για «Το Χέρι του Θεού».

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου από καταβολής ποδοσφαίρου, έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε με τον διαιτητή εκείνου του αγώνα, τον Τυνήσιο πρώην διεθνή διαιτητή Αλί Μπενασέρ.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα την Τυνησία όπου είχα μία συγκινητική συνάντηση με τον Αλί Μπενασέρ, τον διαιτητή του αγώνα με την Αγγλία. Εγώ του χάρισα μία φανέλα της εθνικής Αργεντινής και εκείνος μου δώρισε τη φωτογραφία εκείνου του παιχνιδιού που φύλαγε σπίτι του. Η δική μου αφιέρωση ήταν: Στον Αλί, τον αιώνιο φίλο μου», έγραψε. Μεγάλο τρολ τελικά ο Ντιέγκο…

Ο Μαραντόνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τυνησία για να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για την Coca-Cola και όπως έχει διαρρεύσει το επεισόδιο με το «Χέρι του Θεού» θα αποτελέσει τη βάση του σποτ.

Maradona-Benasser-650

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.