ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο μαγικός κόσμος του Ενυδρείου Κρήτης σε 4 λεπτά (video)

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών, αποκαλύπτεται ο μαγικός και θαυμαστός κόσμος του Ενυδρείου Κρήτης, Cretaquarium.

Το υψηλής αισθητικής βίντεο, το οποίο φέρει την υπογραφή του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ταξιδεύοντας στο θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και του Ενυδρείου Κρήτης, ενώ τους «προσκαλεί» και να το επισκεφθούν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Με αφορμή τη δημιουργία αυτή, ο διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης Μιχάλης Παπαδάκης σημειώνει: «Η ομάδα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, αλλάζοντας την κλίμακα της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα της Μεσογείου, αφηγείται τη μαγεία που βιώνει καθένας μοναδικά στο Ενυδρείο Κρήτης πλάθοντας την προσωπική του, απρόβλεπτη ιστορία. Το Ενυδρείο Κρήτης, γνωστό ως Cretaquarium, μέρος του πάρκου έρευνας, πολιτισμού, εκπαίδευσης και αναψυχής του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ) που στηρίζεται στην επιστήμη, την ερμηνεία, την επικοινωνία, την έμπνευση και την επίδειξη, ανοίγει ένα παράθυρο στη γνώση και στην εμπειρία του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου».

Δείτε το βίντεο:

www.altsantiri.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.