ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο “Ίκαρος” στον 3ο Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross

ΠΑΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!
Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών θα ταξιδεύσει η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ στα Τρίκαλα για τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross που διεξάγεται στις 18 και 19 Απριλίου.
Μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Χρυσοχού ήρθε να προστεθεί και αυτός του Σταμάτη Λυρίου, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια προπόνησης πριν από 10 ημέρες. 
Mετά από το επιτυχημένο ξεκίνημα των δύο πρώτων αγώνων η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ξεκινάει για τα Τρίκαλα με βλέψεις για πρωτιές και βάθρα, αν και ελλειπής λόγω τραυματισμών και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν αρκετοί οδηγοί με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.
Ο καιρός στα Τρίκαλα προβλέπαιται καλός για το Σαββατοκύριακο.
Στην βαθμολογία μέχρι και τον δεύτερο αγώνα ο ΙΚΑΡΟΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη σωματείων με 547β και ακολουθούν οι Μ.Ο.Β.Ε. με 376β και ο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. με 335β
Στις βαθμολογίες των οδηγών έχουμε: Στην ΜΧ2Τ τον Φραγκίσκο Ζούνη στην 1η θέση με 100β και τον Παναγιώτη Αλετρά με 70β. Στην κατηγορία ΜΧ1 στην 3η θέση τον Άρη Τσαρνά με 80β και στην 4η τον Νίκο Λυρίου με 71β. Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Σταμάτης Λυρίου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 91β και ο Φίλιππας Γιακουμάκης στην 6η με 62β.
Mεγάλος Xορηγός της ομάδας του ΙΚΑΡΟΥ είναι BLUE STAR FERRIES.
Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, ΚΤΜ SXF 350
με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES
ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, YAMAHA YZ 125
με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161
Κατηγορία MX1, YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, RODOS SPEEDLINE, BIG BALLS MX, PIZZERIA DELIZIARE ΚΕΦΑΛΟΣ ΚΩ, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LYRIOU MOTO SHOP
ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91
Κατηγορία MX1, YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”
allaksogolies.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.