ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Ο ιδρυτής της Corona δεν μας έκανε πλούσιους», λένε τώρα οι συγχωριανοί του

Οι κάτοικοι του μικρού ισπανικού χωριού Cerezales del Condado διαψεύδουν πως ο Antonino Fernandez, ο ιδρυτής δισεκατομμυριούχος της γνωστής ζυθοποιίας τους άφησε 2.000.000 ευρώ σε κάθε κάτοικο του χωριού 

Στη διάψευση πως ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Corona, Antonino Fernandez έκανε πλούσιους όλους τους κατοίκους του μικρού ισπανικού χωριού Cerezales del Condado, μετά το θάνατό του, προχωράνε οι κάτοικοί του.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό από τα μέσα, πως ο Antonino Fernandez, ο ιδρυτής δισεκατομμυριούχος της γνωστής ζυθοποιίας άφησε 2.000.000 ευρώ σε κάθε κάτοικο του χωριού του όταν πέθανε φέτος τον Αύγουστο σε ηλικία 99 ετών.

Την ιστορία μετέδωσαν πολλά γνωστά μέσα όπως η The Independent, το BBC, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχτηκε πως δεν ήταν απολύτως αληθινή.

Οι κάτοικοι του χωριού ισχυρίζονται ότι δεν έχουν γίνει εκατομμυριούχοι και ότι δεν έχουν λάβει χρήματα απευθείας από τον Antonino Fernandez. 

«Δυστυχώς, δεν είναι αλήθεια» δήλωσε η Lucia Alaejos  από το ίδρυμα Cerezales Antonino y Cinia, ένα πολιτιστικό κέντρο που ιδρύθηκε στο χωριό.

«Φαίνεται ότι κάποιος έκανε λάθος και η ιστορία έχει εξαπλωθεί και εξαπλώνεται συνεχώς» πρόσθεσε. 

Αντίθετα, άφησε ένα τεράστιο ποσό των στη γενέτειρά του, και έχει πληρώσει για τα πάντα, από τα πολιτιστικά ιδρύματα μέχρι και τις εκκλησίες. Επίσης, άφησε χρήματα στην οικογένειά του στην Ισπανία, οι οποίοι επισκέπτονται το χωριό κάθε χρόνο και μπορούν να τα διαθέσουν όπως επιθυμούν.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.