ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Γκιρτζίκης στέλνει τον τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία!

Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Είχαμε τον περσινό… σπάνιο τελικό Κυπέλλου -κεκλεισμένων των θυρών και με προσκλήσεις- αλλά η ΕΠΟ θέλει να μας δώσει μια ακόμα έκπληξη. Τη δυνατότητα να ορίσει διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου εκτός Ελλάδας, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία, αποφάσισε η ΕΠΟ κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης εισηγήθηκε τη δυνατότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου εκτός Ελλάδας, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία, κάτι που έγινε δεκτό από την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

«Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας».

ΦΩΤΟ sdna.gr

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.