ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο γιατρός υποπτεύεται ότι η έφηβη κρύβει εγκυμοσύνη όταν βλέπει την κοιλιά της, μέχρι που βλέπει την αξονική της

Όταν η Olivia Key επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, της είπαν ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το πόνο άλλο, η Olivia, πλέον 18 ετών, αναγκάστηκε να σπεύσει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μπόρεσαν να καταλάβουν τι πήγαινε στραβά με το «μωρό».

Όπως αποδείχθηκε, η Olivia δεν ήταν έγκυος, αλλά είχε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκη, που ήταν περικυκλωμένη από μια τεράστια κύστη.

Ενώ ο ίδιος ο όγκος δεν ήταν μεγάλος, οι διαστάσεις της κύστης ήταν απίστευτες.

Όταν οι γιατροί είδαν την αξονική της, ανακάλυψαν ότι η κύστη της Olivia είχε φτάσει το μέγεθος ενός καρπουζιού.

“Ή κύστη ήταν τόσο μεγάλη που πίστευα ότι θα σκάσει σαν μπαλόνι οποιαδήποτε στιγμή – και φοβόμουν ότι ο καρκίνος θα έκανε μετάσταση σε όλο μου το σώμα, ” θυμάται η έφηβη.

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της κύστης, μήκους 30 εκατοστών, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Olivia ότι ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί.

26240665721_f5ee21db5b_o
“Ευτυχώς, οι χειρουργοί αφαίρεσαν επιτυχώς και τα δύο και ο καρκίνος δεν επεκτάθηκε άλλο, ” δήλωσε η Olivia. “Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο σε τόσο νεαρή ηλικία, και πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα.”

Μερικές εβδομάδες μετά την εγχείρηση, η Olivia επέστρεψε στις παλιές της δραστηριότητες, κάνοντας αθλητισμό και κάνοντας βόλτες με τους φίλους της.

Ο Δρ. Richard Hutson, ο γυναικολόγος – ογκολόγος που ήταν επικεφαλής της επείγουσας εγχείρησης της Olivia, είχε και άλλα απίστευτα νέα για την νεαρή κοπέλα.

26034047660_df1fd717db_o

Αν και οι γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και την τεράστια κύστη από την ωοθήκη της, η γονιμότητα της Olivia δεν επηρεάστηκε καθόλου από την εγχείρηση. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.