ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

O Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρόδο

Το γεγονός ότι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος μεγάλωσε από κάθε άποψη είναι αδιαμφισβήτητο και αυτό το λένε οι αριθμοί, οι επιτυχίες και γενικότερα η παρουσία της ομάδας μας εντός και εκτός παρκέ.

Τα δύο ταξίδια στην Ευρώπη (σε Τουρκία και Ολλανδία), η παρουσία της ομάδας μας στην Ευρωλίγκα (Γ’ Κατηγορία) αλλά και η διεξαγωγή των φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος με απόλυτη επιτυχία σε Ρόδο και Κω, έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη του προέδρου της ομάδας και περιφερειακού συμβούλου Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστου Διακογεωργίου και των συνεργατών του.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα το οποίο έχει αρχίσει να σκέφτεται η διοίκηση του συλλόγου είναι να διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρόδο.

Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη των αντίστοιχων αγώνων που διεξήχθησαν σε Ολλανδία και Τουρκία, στη Ρόδο και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες διαδικασίες για να μπορέσει να επιτευχθεί ένα δύσκολο εγχείρημα.

Το «Βενετόκλειο» πληροί απόλυτα τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων μπάσκετ με αμαξίδιο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με την Ομοσπονδία (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.).

Ο στόχος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι να αναλάβει τον ένα όμιλο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας το 2018, κάτι το οποίο φυσικά θα συνδυαστεί απόλυτα και με τον αθλητικό τουρισμό, αφού είναι σίγουρο ότι εφόσον γίνει αυτό, θα έρθουν πολλοί επισκέπτες στη Ρόδο (αθλητές, παράγοντες, προπονητές, συνοδοί και αρκετός κόσμος).

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευελπιστεί ότι θα καταφέρει ακόμη ένα δύσκολο στόχο και ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου θα αποκτήσει τη δυνατότητα να δει από κοντά και ευρωπαϊκούς αγώνες στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.