ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ρίχνεται στη μάχη του τίτλου

Με τις ευχές όλων, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ρίχνεται αύριο στη μάχη του τίτλου στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Η ροδίτικη ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της και να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της. Με αντιπάλους τον Άρη (αύριο 20:00), τον Άτλαντα Αθηνών (Σάββατο 20:00) και τον Π.Α.Σ.Κ.Α. (Κυριακή 19:00), ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι αποφασισμένος να κάνει το 3 στα 3 και να κόψει πρώτος το νήμα στο κλειστό γυμναστήριο Μετς Α’.

Η προετοιμασία του Γ.Σ.Δ. ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να κόψει πρώτη το νήμα στο μίνι πρωτάθλημα. Πρώτος αντίπαλος θα είναι αύριο το βράδυ στο Μετς Α’ ο Άρης και φυσικά, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα, αφού είναι γνωστό ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί πλήρης στην Αθήνα. Ο προπονητής της ομάδας μας Μανώλης Ευσταθίου θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Χρήστος Μιχαήλου, Σάββας Χαρτερός, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί, Κώστας Ζαραγκότας, Μανώλης Στυλιανακάκης, Νίκος Δαούλας, Ντιμιτάρ Βασίλεβ, Ειρήνη Πλαγγέτη και Ανδρέας Λουκάς.

Η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (10:30) για την Αθήνα και θα επιστρέψει τη Δευτέρα στη Ρόδο. Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα βρεθούν ο πρόεδρος της ομάδας μας και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο γενικός αρχηγός Τάκης Καλούδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(18/12):
(18:00): Άτλας Αθηνών- Π.Α.Σ.Κ.Α.

(20:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άρης

ΣΑΒΒΑΤΟ(19/12):

(18:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Άρης

(20:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Άτλας Αθηνών

ΚΥΡΙΑΚΗ(20/12):
(17:00): Άρης- Άτλας Αθηνών

(19:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Γ.Σ. Δωδεκάνησος

(21:00): Τελετή λήξης

*Όλα τα παιχνίδια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα μεταδοθούν ζωντανά από τον TOP FM (102.4).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την διεκδίκηση του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι,  από τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος (φάιναλ φορ 18- 20 Δεκεμβρίου 2015): «Μας έχετε συγκινήσει άπειρες φορές! Μας έχετε κάνει υπερήφανους ακόμη περισσότερες! Μας έχετε διδάξει πως η θέληση και η δύναμη της ψυχής διαγράφουν τα εμπόδια και οδηγούν στην κορυφή.  Άλλος ένας στόχος, άλλη μια πρόκληση για διάκριση, σας περιμένει.  Στην αναχώρησή σας για την συμμετοχή σας στο φάιναλ φορ και την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν. Να επιστρέψετε, για μια ακόμη χρονιά, πρωταθλητές Ελλάδος! Καλή επιτυχία».

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.