ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος κόντρα στο Μαρούσι

Ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι αυτό του Σαββάτου (20:00) κόντρα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου (φινάλε στον α’ γύρο). Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα μας. Μετά τις εκτός έδρας ήττες από τον Άτλαντα Αθηνών και τον Π.Α.Σ.Κ.Α. τα περιθώρια έχουν στενέψει και φυσικά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να πάρει τη σημαντική νίκη και στη συνέχεια να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, τερματίζοντας τουλάχιστον στη δεύτερη θέση. Η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ο Αντώνης Μαρκάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο «Βενετόκλειο». Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος προσκαλεί όλο το φίλαθλο κόσμο στο «Βενετόκλειο» για την κρίσιμη και σημαντική αναμέτρηση με το Μαρούσι.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην 27.03.2017 συνεδρίαση του, που έγινε στην αίθουσα ΤΕΔ στο δημαρχείο Ρόδου, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει την τακτική απολογιστική Γ.Σ. του σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού του. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στην αίθουσα Τ.Ε.Δ. στο δημαρχείο Ρόδου (πλατεία Ελευθερίας 1) τη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα έναρξης 18:00 με τα εξής θέματα:

1.Εκλογή προέδρου και γενικού γραμματέα των εργασιών της γενικής συνέλευσης.

2.Ανακοίνωση οικονομικού απολογισμού οικονομικού έτους 2016

3.Ανακοίνωση ισολογισμού χρήσης έτους 2016

4.Ανακοίνωση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση από 01.01.016 έως 31.12.2016.

5.Ανακοίνωση διοικητικού απολογισμού οικονομικού έτους 2016

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση οικονομικού, διοικητικού απολογισμού και ισολογισμού και την απαλλαγή Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα έναρξης 19:00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα τελεί εν απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παριστάμενων μελών.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.