ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Έλληνας τραγουδιστής με τις 3 γυναίκες και τα 3 παιδιά! [Photo]

Στα 39 του χρόνια έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά από τρείς διαφορετικές γυναίκες.

Ο ίδιος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για την επιθυμία του να αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Βαλάντη, φανταζόσουν ότι ο τα 39 σου χρόνια θα είσαι πατέρας τριών παιδιών; «Ήθελα οπό μικρός να κάνω οικογένεια. Αυτό που σίγουρα δεν φανταζόμουν ήταν ότι θα αποκτούσα τρίο παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αλλά κι αυτό ίσως να έγινε επειδή αναζητώ την τέλεια οικογένεια», λέει στο ΟΚ
Χρεώνεις ως αποτυχία σου το γεγονός ότι δεν παρέμεινες με την πρώτη σου σύντροφο Έλενα Γκρέκου; «Όχι. Όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο δεν κολλάς, είναι προτιμότερο να χωρίσεις, παρά να μεταφέρει στο παιδί σου την ένταση που έχεις με τη σύντροφο σου.

Όταν ερωτευόμαστε, συχνά παραβλέπουμε τα ελαττώματα του άλλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Όταν όμως περάσει το πρώτο πάθος, κάποια πράγματα που σε ενοχλούσαν και πιθανότατα δεν τα έλεγες ακριβώς επειδή ήσουν ερωτευμένος, βγαίνουν στην επιφάνεια και μοιραία υπάρχουν προστριβές Από το να ζει λοιπόν το παιδί σε μία οικογένεια που έχει προβλήματα, δεν είναι καλύτερο να μεγαλώνει με δύο γονείς που μπορεί να μένουν χωριστά, αλλά να έχουν ισορροπημένη σχέση;», καταλήγει ο τραγουδιστής.

 

news24ores.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.