ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο “εφιάλτης” που έζησε η Ελένη Τσαγκά! «Αυτός που έκοψε τα φρένα…» [Video]

Για τον εφιάλτη που πέρασε πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν άγνωστοι έκοψαν με φαλτσέτα τα φρένα του αυτοκινήτου της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά.

«Δεν το πίστεψα, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπερβάλει ο μηχανικός του συνεργείου. Βρίσκουμε εμπειρογνώμονα ανεξάρτητο…κομμένα τα φρένα με φαλτσέτα. Βρίσκουμε και τρίτο το ίδιο» περιγράφει για εκείνες τις ημέρες, ενώ φίλη της αναφέρει το πόσο είχε θορυβηθεί ως προς το πως θα προστατεύσει την οικογένεια της:«Είχε μια μεγάλη ανησυχία για τα παιδιά της. Έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια, που θα αφήσουμε τα παιδιά, ποιος θα τα πάρει, ήθελε να προστατεύσει την οικογένεια της.»

Η Ελένη Τσαγκά ξεσπά για το γεγονός πως αυτός που έκοψε τα φρένα, ακόμα και αν μισούσε την ίδια, δεν σκέφτηκε πως στο αυτοκίνητο μπορεί να ήταν μαζί τους τα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας…«Αυτός που έκοψε τα φρένα, πες ότι δεν ήξερε ότι έχω παιδιά. Είχα όμως πίσω ακόμα τα καθισματάκια τους. Και ήρθε κάποιος ανόητος το λιγότερο και πήγε και έκοψε τα φρένα ενός αυτοκινήτου που έχει μέσα καθισματάκια για μωρά. Αυτό εμένα με ενοχλούσε, υπέφερα, πόνεσα. Εμένα πες με μισεί, με ζηλεύει, μπορεί να είναι ένας τρελός τηλεθεατής. Τα δύο καθισματάκια πίσω δεν τα είδε; Δεν είδε ότι εκείνη την ημέρα μπορεί να έπαιρνα μαζί τα μωρά πίσω και να μην μπορούσα να ελέγξω το αυτοκίνητο; Αυτό με πλήγωσε και με πόνεσε» τονίζει η δημοσιογράφος.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.