ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, στην αρτοκλασία του Αγίου Φανουρίου

«Ανθρώπινη δράση & θεία παρέμβαση ας φανερώσουν τη σωτηρία»

 Αναγνωρίζοντας τον προστάτη της Ρόδου, Άγιο Φανούριο, ο οποίος τιμάται στις 27 Αυγούστου 2017, ο Δρ. Στέφανος Δράκος, με δύο ιδιότητες, αυτή του πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και του δημοτικού συμβούλου Ρόδου, συμμετείχε στην τέλεση της αρτοκλασίας για την εορτή του Αγίου.

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως κάθε χρόνο, παραβρέθηκε στην αρτοκλασία που τελέσθηκε για την εορτή του Αγίου Φανουρίου στο παρεκκλήσι του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 και ώρα 12.00. Στον εορτασμό του Αγίου, που απεικονιζόταν με τα ρωμαϊκά στρατιωτικά ρούχα, ένα κερί και ένα σταυρό. Ο Άγιος Φανώ, περιτριγυριζόταν από 12 παραστάσεις που παρουσίαζαν το μαρτύριο του.

«Ας προσευχηθούμε ώστε η ανθρώπινη δράση και η θεία παρέμβαση, να συνδράμουν στη φανέρωση της σωτηρίας της χώρας μας και των ανθρώπων της. Ας είναι ο Άγιος Φανούριος, που εδώ από τη Ρόδο, διαδόθηκε η ιστορία του σε όλη την Ελλάδα, ο οδηγός μας σε αυτό το δρόμο, στο δρόμο της φανέρωσης και της σωτηρίας. Χρόνια πολλά», δήλωσε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, αμέσως μετά την τέλεση της αρτοκλασίας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.