ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Βασίλης Καρράς ξέσπασε για την απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: «Με πονάει πολύ. Δεν θέλω ούτε να το ακούω»! [Video]

Ο Βασίλης Καρράς έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και την κάμερα του «Πρωινό». Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για πολλά θέματα και τοποθετήθηκε με το μοναδικό του τρόπο, επί παντός επιστητού.

Ο λαοφιλής καλλιτέχνης μάλιστα, τοποθετήθηκε και για το θέμα για το σύμφωνο συμβίωσης, που έχει  προκύψει τις τελευταίες ημέρες μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, αλλά και γενικότερα τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών.

Για το σύμφωνο συμβίωσης λοιπόν, εξήγησε πως δεν τον ενοχλεί. «Δεν είμαι άνθρωπος των άκρων είναι στη ζωή μας. Αφού είναι κρυφό, υπάρχει! Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει, ας γίνει τουλάχιστον νόμιμο να γνωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας», σχολίασε ο Βασίλης Καρρας.

Στη συνέχεια λοιπόν, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ένα τέτοιο ζευγάρι, θα μπορούσε να έχει παιδιά. Ο τραγουδιστής ήταν κάθετος, τονίζοντας: «Αυτό με πονάει πάρα πολύ. Δεν θέλω να το ακούω».

Σχετικά με το αν θα πρέπει κάποιος να παραδέχεται ως είναι ομοφυλόφιλος, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γνωρίζουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, το γείτονά μας…Δεν είναι κακό να το λένε, φτάνει πια αυτό το κρυφτούλι. Ντρέπονται πατεράδες, ντρέπονται οι γονείς, πολλοί άνθρωποι από πίσω υποφέρουν. Τουλάχιστον ας γίνει δημόσιο».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μέρος της συνέντευξής του στο «Πρωινό».

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.