ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανανέωσε με τη Yamaha!

Τέλος καλό όλα καλά και για τους δύο. Η Yamaha αποφάσισε να κάνει την κίνηση, γρηγορότερα από τις εκτιμήσεις που υπήρχαν, και ο Βαλεντίνο Ρόσι να πάρει αυτό που ήθελε.

Ένα νέο συμβόλαιο δύο ετών το οποίο θα τον κρατήσει ενεργό μέχρι και το 2018, όπως ήθελε για να βάλει τότε τέλος στη μεγάλη καριέρα του.

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που μπορώ να ανακοινώσω ότι η Yamaha και εγώ ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο MOTO GP άλλα δύο χρόνια», ήταν τα λόγια του «γιατρού».

«Φυσικά και είμαι αρκετά χαρούμενος με την απόφαση αυτή γιατί πάντα το πλάνο μου ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσο χρονικό διάστημα θεωρώ ότι είμαι ανταγωνιστικός», κατέληξε.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι νωρίτερα είχε εκφράσει την επιθυμία του να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο για να κλείσει μετά την καριέρα του. «Μετά θα οδηγώ αυτοκίνητο», είχε τονίσει μάλιστα…

Ωστόσο, οι φόβοι του ήταν μεγάλοι. Η Yamaha δεν έδειχνε διάθεση να του καταθέσει πρόταση άμεσα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα συμβόλαια πολλών οδηγών λήγουν τους επόμενους μήνες, ο Ισπανός είχε αρχίσει να ανησυχεί μήπως και τελικά η Yamaha επιλέξει να μην ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του και να συμφωνήσει με άλλον.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.