ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ΑΟ Σταματίου προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα           

            Δυο Αθλητές του Αθλητικού  Ομίλου Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου συμμετείχαν και θα συμμετάσχουν σε αγώνες προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 18 και 19 Ιουνίου.

            Ο Διονύσης  Ζήκας  έκανε καταπληκτικές  εμφανίσεις  πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ που αποτελούν και όρια πρόκρισης για τους πανελλήνιους αγώνες εφήβων- νέων και ανδρών. Συμμετείχε:

1) Στο Διεθνές meeting “ΠΑΠΑΦΛΕΣΕΙΑ” (στις 28 Μαΐου)  στην Καλαμάτα στα 100 μέτρα με 11.31 (νέα ατομική επίδοση) και όριο για συμμετοχή του στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων και Νέων Ανδρών

2) Στους αγώνες στίβου στη μνήμη του “ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΪΜΑΚΗ” στη Χαλκίδα (4 Ιουνίου) στα 200 μέτρα με 22.67 ,όριο για συμμετοχή του στους Πανελλήνιους Αγώνες Εφήβων και Νέων και Ανδρών καθώς και στα 400 μέτρα με 51.58 (νέα ατομική επίδοση).

            Η πρωταθλήτρια  Κλέλια Θεοδώρου έλαβε μέρος το Σάββατο 11 Ιουνίου στους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΑ  2016  στο άλμα επί κοντώ και στο άλμα σε ύψος.

            Οι προαναφερόμενοι αθλητές σπουδάζουν σε Πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας και παράλληλα γυμνάζονται. Ο Διονύσης Ζήκας γυμνάζεται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σοφιανό Τράντο και η Κλέλια Θεοδώρου με τον παλιό πρωταθλητή του επί κοντώ και προπονητή του Πανιωνίου Ανδρέα Τσώνη. Στις 18 και 19 Ιουνίου θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες Ανδρών-Γυναικών στην Πάτρα.

            Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ συγχαίρουν τους δύο αθλητές για την προσπάθεια και το ήθος τους και τους εύχονται πολλές επιτυχίες τόσο στον αθλητισμό όσο και στις σπουδές τους.

        Ο ΑΟ Σταματίου ευχαριστεί τον ερασιτέχνη Κολοσσό

              Επίσης η επιτροπή μπάσκετ του ΑΟ Σταματίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του  ερασιτέχνη ΑΟ  Κολοσσού για τη διοργάνωση φιλικών αγώνων το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2016 στο κλειστό του Βενετοκλείου μεταξύ των ομάδων ΑΟ Σταματίου και ερασιτέχνη ΑΟ Κολοσσός και στους οποίους αγώνες συμμετείχαν τα παιδιά που προπονούνται στα τμήματα υποδομών μπάσκετ των δύο αυτών ομάδων. Αυτές οι αθλητικές συναντήσεις δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μπασκετμπολίστες να χαίρονται με τη συμμετοχή τους καθώς και να βελτιώνουν και να εξασκούν  τις δεξιότητες τους στο άθλημα του μπάσκετ.

 

ΖΗΚΑΣ

 

                                                    Κλέλια Θεοδώρου – Διονύσης Ζήκας

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.