ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παίρνει θέση για το δημοψήφισμα: «Είμαι υποχρεωμένος να πω ΟΧΙ στην καταστροφή. Σιγά μη φοβηθώ»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο ηθοποιός που άφησε εποχή μέσα από το ρόλο του ως «Ακάλυπτος» στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Παρόλα αυτά, πολλές φορές δεν έχει διστάσει να εκφράσει την άποψή του για τα πολιτικά δρώμενα.

Έτσι, και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος, μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, πήρε θέση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, γράφοντας:

«Το δίλημμα που τέθηκε από την κυβέρνηση ως δημοψήφισμα είναι μπαρούφα. Είναι πλαστό και η διαδικασία με πολλά προβλήματα δημοκρατίας.

Αλλα δε θα κάτσω σπίτι μου. Θα ψηφίσω.

Θα πω ναι στο “ΝΑΙ στο ΝΑΙ”.

Θα ψηφίσω “ΝΑΙ στην Ελλάδα”, της Ευρώπης, της δημοκρατίας και των εγγυημένων συνόρων, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων.

Είμαι υποχρεωμένος να πω ΟΧΙ στην καταστροφή, ΟΧΙ στην πολιτική συμμαχία που περιέχει τη ΧΑ, τη Λεπέν, το λόμπυ της δραχμής, τους λούμπεν εκδότες των λούμπεν εντύπων, τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της νυχτας τη Bild και τους Χριστανοκοινωνιστές της Βαυαρίας ή/και του Καμμένου. Σιγά μη φοβηθώ».

diaforetiko.gr : 11657353 10206604195204103 1254107124 n Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παίρνει θέση για το δημοψήφισμα: «Είμαι υποχρεωμένος να πω ΟΧΙ στην καταστροφή. Σιγά μη φοβηθώ»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Φαίη Κοκκινοπούλου στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, υπέρ του «ναι». Μάλιστα, ανήρτησε μια selfie στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασε: «”Πάνω” απ την πλατεία. Σύννεφα και βροχούλα. “Κάτω” στην πλατεία, χωρίς κομματικά λάβαρα και κραυγές μίσους. Μπούρδες και κουραφέξαλα είναι οι “νέες προτάσεις της Αθήνας”. Η Αθήνα έχει μια και μοναδική πρόταση: ΝΑΙ στην Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη».

peoplegreece.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.